Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

lørdag den 1. maj 2010

Den mobile by

Hvordan kan mobilen indgå som en del af byens uddannelses-, kultur- og evt. erhvervsliv? Det er projektet MobiSticks et bidrag til. Læs mere om det i projektresuméet.


I Vejle er 17 institutioner gået sammen i netværket "Det mobile Vejle". Netværket har fokus på, hvordan mobilen kan fungere som medie for information, vejledning og læring. Det mobile Vejle er ligeledes et bidrag til forestillingen om "Den mobile by".

Der findes andre bud på, hvad en mobil by kunne omfatte. The Mobile City er et sådant bud, som Jacob Knudsen fra Vejle Museum faldt over.

Har du links eller andet, er du meget velkommen til at tilføje dem.

3 kommentarer:

 1. Som en ekstra anbefaling til The mobile city linked, kan nævnes
  blogindlægget "Design Approaches for the 21st Century City". Her kan man læse om en række særdeles spændende vinkler på den mobile by. Indlægget kan findes her:
  44http://www.themobilecity.nl/2010/03/15/design-approaches-for-the-21st-century-city/

  SvarSlet
 2. Det spændende i blogindlægget, synes jeg, er begrebsliggørelserne af byens mange lag. Lag, som øges, når man tager digitale briller på. Se listen over lag sidst i blogindlægget.

  Mads

  SvarSlet
 3. Og her kommer så et link der virker:

  www.themobilecity.nl/2010/03/15/design-approaches-for-the-21st-century-city/

  SvarSlet