Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

tirsdag den 20. september 2011

Erfaringer fra en erhvervsskole


Stor tak til Anna-Britt Krogh (Syddansk Universitet) og  Dorthe Carlsen (UC Syddanmark) for at have sendt denne feedback på deres brug af MobiSticks:

”I ELYK-projektet eksperimenterer vi med MobiSticks i et obligatorisk arbejdsmiljøkursus (37 timer) for elever på indgangen Transport og Logistik på erhvervsskolen EUC Syd Lundsbjerg. Vores første pilottest viste, at innovationspotentialet i brug af mobiltelefoner – og mobisticks -  ligger i en mere engagerende og motiverende undervisning. I første omgang var der lagt op til at eleverne skulle recipiere fra mobisticks, men læreren og eleverne begyndte selv uopfordret at eksperimentere med også selv at producere mobisticks; lærerne oplevede umiddelbart at eleverne blev mere vidensproducerende.

I denne uge gennemføres det egentlige eksperiment – som analyseres og senere publiceres i en elyk-rapport og på en konference.”

Det bliver spændende at høre mere! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar