Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

lørdag den 23. juli 2011

Anbefalinger

Projektet MobiSticks har undergået sin første evaluering. Det har bl.a. resulteret i 3 anbefalinger til andre, som vil udvikle lignende it-projekter:

1) Ethvert projekt med ambition om størst mulig udbredelse, bør i udviklingsfasen inddrage så mange brugere som muligt. Skab så megen aktivitet, åbenhed, synlighed og videndeling som muligt. Det er i dette projekt gjort bl.a. via netværket Det Mobile Vejle (www.detmobilevejle.net). Denne fremgangsmåde sikrer input, ejerskab og udbredelse.

2) Arbejd med eksempelmålgrupper, men sørg for, at der i processen er mulighed for, at andre kan indgå som målgrupper. Eksempelmålgrupperne er nødvendige for at kunne føre de intenderede tankegange til ende. Men opstår nye indsigter og muligheder undervejs, bør de inddrages aktivt. Det vil sikre input, ejerskab, udbredelse m.v.


3) KISS: Keep It Simple og Keep IT (informationsteknologi) Simple. Det har helt klart været en fordel for projektet, at teknologien har været enkel, men også formidlet enkelt. Det blev tidligt besluttet at gøre en prototype af MobiSticks.dk tilgængelig – i en enkel form. Det giver ”hurtig” forståelse og indsigt i projektets idé – og dermed dets institutionslokale muligheder.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar