Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

søndag den 15. maj 2011

Vejle Stadsarkiv - MobiSticks i udstilling

Vejle Stadsarkivs udstilling om mennesket bag politikeren ”Vejle Byråd – hvem er vi?” har været på besøg på Rødkilde Gymnasium. Udstillingen fortæller ved hjælp af billeder, tekst og 2D-koder om, hvem Vejles byrådspolitikere er udenfor byrådssalen - om mennesket bag politikeren. 


Mens udstillingen var på gymnasiet, blev den set og scannet af mange elever, og den blev bl.a. brugt i samfundsfagsundervisningen om lokalpolitik og nærdemokrati. Eleverne eksperimenterede også selv med, hvordan de kan bruge 2D-koder i deres undervisning og oplæg. 

Vejle Stadsarkiv har brugt 2D-koder som et ekstra formidlingslag på udstillingen, fordi det giver en unik og sjov mulighed for at arbejde med smartphones, unge, uddannelse, dokumentation, politik, demokrati og aktivt medborgerskab.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar