Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

mandag den 25. april 2011

Kognitiv støtte til hverdagsaktiviteter

MobiSticks kan anvendes som kognitiv støtte til at gennnemføre hverdagsaktiviteter. Der er unge, voksne (og ældre), der har behov for støtte til at gennemføre helt almindelige aktiviteter i hverdagen. Her er en casefilm, der viser, hvordan video på mobil (udløst af en MobiStick placeret på en kaffemaskine) kan hjælpe med at gennemføre de delaktiviteter, som er forbundet med at lave kaffe til to personer.
Casefilmen fungerer som inspiration til at lave MobiSticks med video (eller fotos) om hverdagsaktiviteter. Udover at lave kaffe kan hverdagsaktiviteter være "at vaske tøj", "at gøre rent på badeværelset", "at lave en bestemt ret" osv. Filmen vil blive lagt på sitet MobiSticks.dk

Du kan se casefilmen på din mobil ved at skanne denne MobiStick:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar