Mobisticks

Projektet

MobiSticks.dk er blevet til i et samarbejde mellem Videnscenter for Integration, Scanbuy, Webbureauet Re:, Nørremarksskolen i Vejle, Lærdansk i Århus, Vejle Museum, Økolariet i Vejle, Stadsarkivet i Vejle, Center for Specialundervisning for Voksne i Vejle. MobiSticks.dk er støttet af It- og Telestyrelsen og TrygFonden.


Få gratis skanningsprogram: Sms SCAN til 1220. Du kan også gratis hente ScanLife på Android Market eller App Store.

søndag den 20. marts 2011

MobiSticks i internationalt projekt

17. - 18. marts var der partnermøde i det europæiske projekt, Actvise, som sigter på at forbedre kompetencerne hos lærere og vejledere ved at give dem et innovativt nyt værktøj. Det er blevet drøftet, hvordan MobiSticks kan indgrå.

Projektet har fokus på UU, forumteater og IT. Projektet har partnere fra Danmark, Finland and Storbritanien. Fra Danmark deltager UU Vejle - med deAnne Henriksen, Nadja Nielsen og Sine Bjerre Martinussen. Fra VIFIN deltager Elizabeth Gregersen og Anette Grunnet.

Læs mere om projektet her. Se evt. omtale på DK NytNiels Ole Ankerstjerne og Mads Bo-Kristensen præsenterede på en session under partnermødet de pædagogiske muligheder i at anvende IT (herunder mobil og MobiSticks) i projektet. Se oplægget, de gav, før deltagerne fik lov at prøve selv. Vi drøftede, hvordan disse erfaringer kunne inddrages i kurser for vejledere, der benytter sig af forum teater i deres vejledning. Vi diskuterede, hvordan Facebook, blogs, video og mobil kunne anvendes.

Der var særligt fokus på blogging, herunder at "logge" aktiviteter før, under og efter forumteater-sessioner (via Blogger og Facebook). Der var ligeledes fokus på videooptagelse og -broadcasting (via Ustream)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar